Aleșdean de 27 de ani, prins beat la volan în Șinteu

1090
Foto caracter ilustrativ

Sâmbătă, 5 octombrie, la ora 10.15, în localitatea bihoreană Șinteu, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din localitatea Aleșd, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Totodată, vineri, 4 octombrie, pe drumul județean 684/A, în localitatea bihoreană Suplacu de Tinca, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Șoimi, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă, 5 octombrie, la ora 02.15, pe strada Petre Păulescu din municipiul Salonta, polițiștii rutieri din Salonta au depistat în trafic un localnic de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor autovehiculelor le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.