Accident pe DN1H, în afara localității Șinteu: Un motociclist s-a lovit de un parapet metalic

3137
Accident motocicleta Șinteu

Un accident rutier a fost semnalat cu puţin timp în urmă în zona localității Şinteu. La fața locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, iar în urma evaluării victimei a fost chemat elicopterul SMURD.

Potrivit primelor informaţii, motociclistul a pierdut controlul direcției de deplasare, posibil din cauza neadaptării vitezei în curbă. Conform persoanelor de la fața locului, victima ar fi spus că nu își simte picioarele și că nu le poate mișca, fiind astfel suspectă de o fractură la nivelul coloanei.

„Un tânăr de 24 de ani din localitatea Mihai Bravu, judeţul Bihor, în timp ce conducea o motocicletă pe direcţia Sălaj – Aleşd, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în parapetul metalic de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare”, a precizat Ioana Lascău, de la Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

Tânărul a ajuns la UPU cu multiple leziuni, inclusiv la nivelul capului, şi se află în stare gravă. „Are fractură de coloană, leziuni la plămâni, fractură la membrul inferior şi leziuni minore la nivelul capului. S-a decis să fie transferat la Timişoara pentru fractura de coloană. Probabil va urma o operaţie”, a spus coordonatorul UPU – SMURD Bihor.

accident Şinteu motocicleta 3accident Şinteu motor

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.