Accident pe DN1H, în afara localității Șinteu: Un motociclist a ajuns la spital

972
Foto caracter ilustrativ
 

Un motociclist a ajuns la spital, duminică, 14 octombrie, în urma unui accident rutier produs pe DN 1H, în afara localității Şinteu.

 

Accidentul a avut loc, la ora 16.10, pe D.N. 1/H, în afara localității bihorene Șinteu, unde un bărbat de 28 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea o motocicletă pe direcția Șinteu – Aleșd, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum (succesiune de curbe), a pierdut controlul asupra direcției și motocicleta condusă de acesta a pătruns în șanțul de pe partea dreapta a direcției sale de deplasare.

“În urma accidentului rutier, motociclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.