Accident de motocicletă la Șinteu

3610
accident motocicleta Sinteu
Foto © AlesdOnline

Duminică, 29 septembrie, la ora 14.10, pe D.N. 1/H, la ieșirea din localitatea Șinteu înspre județul Sălaj, un bărbat de 44 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea o

motocicletă, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, pe un sector de drum în rampă și, într-o curbă ușoară, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-a răsturnat pe partea carosabilă, a pătruns pe contrasens și apoi a părăsit carosabilul în partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.