Prins în flagrant în timp ce pescuia cu unelte interzise la Lugasu de Jos

766

Luni, 11 iulie în  jurul orei 11.00, în localitatea Lugașu de Jos, polițiștii Postului de Poliție Lugașu de Jos din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor alături de reprezentanți ai A.J.V.P.S. Bihor au fost depistat în flagrant un bărbat de 25 de ani, din Lugașu de Jos, în timp ce pescuia ilegal în barajul de acumulare, cu o plasă monofilament.
Peștii prinși în plasa respectivă au fost eliberați în mediul acvatic, iar plasa monofilament și o barcă gonflabilă, folosite la braconaj piscicol, au fost ridicate în vederea confiscării, conform prevederilor legale.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Postului de Poliție Lugașu de Jos, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.