Primaria din Lugasu de Jos a fost sparta de hoti

1377

Persoane deocamdata necunoscute au patruns, in incinta primariei din Lugas.Politistii sectiei Nr.7 de Politie Rurala Tileagd au intrat pe fir si ii cauta acum pe hoti.

 

In cauza au fost intocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. Se pare ca in noaptea de miercuri spre joi persoane necunoscute au patruns prin efractie in incinta institutiei.

Cand vor fi depistati de politisti, hotii vor da socoteala in fata legii.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.