Tupeul greu de egalat al unui bărbat din Popești: a urcat la volanul unui autoturism cu număr fals, fără permis, cu care transporta pomi de Crăciun fără documente

834
politiati brazi de Crăciun-800x467
Foto caracter ilustrativ

Joi, 6 decembrie a.c., la ora 12.30, pe drumul comunal 146, în localitatea bihoreană Cuzap, polițiștii din Popești au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din comuna Popești, județul Bihor, în timp ce transporta cu un autoturism 6 brazi de Crăciun, fără forme legale de proveniență și transport.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii bihoreni, s-a constatat că bărbatul de 31 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus de acesta avea montate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, pomii de Crăciun au fost confiscați și predați Ocolului Silvic Săcueni, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Tot, joi 6 decembrie a.c., la ora 20.00, pe D.N.76, în localitatea bihoreană Nucet, polițiștii Compartimentului Delicte Silvice – Serviciul de Ordine Publică au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din localitatea Arieșeni, județul Alba, în timp ce transporta cu un autoturism 41 de brazi de Crăciun, fără a avea aviz de însoțire a transportului de material lemnos.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar pomii de Crăciun fără avizul de însoțire, în valoare de 450 de lei, au fost confiscați și predați Ocolului Silvic Sudrigiu.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.