Nu uitați ! Mâine Aleșdenii sunt invitati sa doneze sange

212

Centrul de Transfuzie Sanguina din Oradea se confrunta cu dificultati in livrarea produselor de sange. Aleșdenii sunt invitati pe aceasta cale sa intinda o mana de ajutor si sa doneze sange, care ar putea ajuta la salvarea unor vieti.

 
Aleșdenii care au grupele sanguine:  0 Rh negativ si pozitiv, A Rh negativ și pozitiv, B Rh negativ si AB Rh negativ si pozitiv sunt rugati sa se prezinte in vederea donarii de sange  pentru a-si ajuta semenii în dată de 17 noembrie la Spitalul Aleșd vizavi de autogara „Clădirea Veche Parter” Intrarea din curte” între orele 08:00 si 12:00.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.