Master class unic in Alesd

333

Irina Sigilda instructor de zumba fitness organizeaza un master class unic in Alesd avand ca invitat special pe Alya instructor de dans cu o experienta de peste 7 ani avand numeroase participari la spectacole, evenimente ,tabere , festivale,coregraf /instructor dans si organizator de seminarii / spectacole.

 

Se va dansa pe ritmuri orientale cat si pe alte stiluri de dans. O ora si 30 min de fit belly dance si zumba fitness . Suntem  asteptati  intr-un nr cat mai mare, distractie garantata!

Vineri 01 iulie ora 18.oo in incinta Colegiului Tehnic  „Al.Roman” din Alesd

Informatii suplimentare legate de evenimant la tel: 0742680852, facebook Irina Sigilda.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.