Vacă salvată de pompieri, după ce a căzut într-un canal din Josani

832
Vacă salvată de pompieri
Foto ©️ ISU Bihor
 

În seara zilei de joi, 16 septembrie, în jurul orei 21.15, pompierii Stației Aleșd au fost solicitați, prin Sistemul Unic 112, să desfășoare o misiune de salvare a unei vaci căzute într-un canal aflat pe un teren viran, de pe raza localității Josani.

​Pompierii militari au acționat cu furtunuri, cordițe și alte accesorii specifice unor astfel de misiuni, din dotarea autospecialelor de intervenție și cu un utilaj pus la dispoziție de un localnic, reușind să scoată cornuta (care era în apă până la nivelul capului) teafără, din canalul adânc de circa 1.5 metri. 

La acțiunea de salvare au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Măgești.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.