Un bărbat din Măgești a ajuns la inchisoare pentru infractiuni rutiere

1670
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 12 iunie, la ora 19.00, pe raza localității bihorene Ortiteag, polițiștii de investigații criminale și de ordine

publică din cadrul Poliției Orașului Aleșd au depistat și reținut un bărbat de 39 de ani, din comuna Măgești, județul Bihor.

Judecătoria Aleșd a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.