Tânăr de 17 ani, arestat, după ce a furat bani şi un telefon mobil, din casa unui bărbat din Ortiteag

1390
arestat de politisti
Foto caracter ilustrativ

Joi, 3 iunie, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, un tânăr de 17 ani, din localitatea Ortiteag, comuna Măgești, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată prin violare de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni îl bănuiesc pe acesta că, la 2 iunie a.c., în jurul orei 16.30, ar fi pătruns înlocuința unui bărbat de 67 de ani, din Ortiteag, fără permisiunea acestuia, i-ar fi aplicat mai multe multe lovituri cu un corp contondent, i-ar fi sustras dintr-o borsetă 850 de lei şi un telefon mobil, iar apoi ar fi fugit.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care necesită pentru vindecare între 7 și 8 zile de îngrijiri medicale.

Tot joi 3 iunie, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod l-au prezentat pe tânărul de 17 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Aleșd cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată prin violare de domiciliu.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul JudecătorieiAleșd a admis propunerea procurorului și a dispus față de tânărul de 17 ani măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.