O pisică a fost salvată de pompierii din Aleșd dintr-o fântână adâncă de 10 metri

1906
pisică salvată de pompierii din Aleșd

Misiune neobișnuită a pompierilor aleșdeni. În această dimineață au intervenit în satul Butani, comuna Măgești pentru a salva o pisică care a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri.

Alarma s-a dat în jurul orei 09:20. Un apel a anunțat la 112 ca dintr-o fântână adâncă de zece metri din localitatea Butani se aude mieunatul unei pisici.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd. Unul dintre salvatori a coborât în puț, a prins pisica, iar ajutat de colegii lui de la suprafață au reușit să o scoată.

Fiecare viață este un dar și fiecare viață merită salvată! Zilnic întâlnim cazuri în care animale nevinovate și fără putere au nevoie de ajutorul nostru!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.