Mașină cu roțile în sus în Gălășeni

3111
Mașină cu roțile în sus în Gălășeni-800x600
 

Un incident rutier provocat cel mai probabil pe fondul vitezei a avut loc în aceasta dupa-amiază în localitatea bihoreană Gălășeni.

 

Potrivit martorilor, mașina a ajuns cu rotile în sus, după ce ar fi derapat. După incident, conducătorul auto ar fi părăsit locul faptei.

La fata locului au intervenit un echipaj SMURD și o autospecială cu modul de descarcerare a Stației de Pompieri din Aleșd. Din fericire nu există victime.

Polițiștii intervenit la fața locului. Se fac cercetări.

Vom reveni cu detalii 

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.