Fără permis, la 16 ani, un tânăr, a intrat cu o autoutilitară într-un gard la Dobricionești

1665
Polița noaptea
Foto caracter ilustrativ

Marți, 22 februarie, la ora 03.45, în localitatea bihoreană Dobricionești, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un tânăr de 16 ani, din comuna Lugașu de Jos, județul Bihor, care, în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a avariat gardul și poarta de acces a unui imobil din localitate.

 

Evenimentul rutier a fost unul fără victime.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările în cauză.

De asemenea luni, 21 februarie, la ora 18.36, pe drumul comunal 25, în afara localității bihorene Șișterea, o tânără de 21 de ani, din comuna Roșiori, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre localitatea Sălard, într-o curbă ușoară la stânga, pe un carosabil umed, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției sale de deplasare și s-a rostogolit pe câmp.

În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital, iar o tânără de 20 de ani, din comuna Diosig, pasageră în autoturism, a suferit leziuni mai ușoare.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.