Două femei din Măgești au fost prinse după ce au furat un radiocasetofon, un ceas de mână, două parfumuri şi un telefon mobil dintr-o locuință din Şuncuiuş

4335
Atestate
Foto caracter ilustrativ
 

Cele două femei, în vârstă de 32, respectiv 20 ani, au sustras dintr-o locuinţă bunuri în valoare de 1 500 de lei, dar au fost prinse de poliţişti.

 

Duminică, 19 ianuarie, la orele 17.30, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au prins în flagrant delict două femei de 32, respectiv 20 de ani, ambele din comuna bihoreană Măgești, după ce tocmai au sustras dintr-o locuinţă din comuna Şuncuiuş, un radiocasetofon, un ceas de mână, două parfumuri şi un telefon mobil, provocând un prejudiciu total estimat la 1.500 de lei.

Polițiștii au recuperat de la cele două toate bunurile sustrase și le-au restituit proprietarului.

Polițiștii Postului de Poliție Șuncuiuș continuă cercetările în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat și pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor două bihorence.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.