Cherestea în valoare de peste 14.000 de lei, confiscată de la o societate comercială din comuna Măgești

1213
Cherestea Magesti
Foto ©️ IPJ Bihor
 

Aproape 23 de metri cubi de cherestea de rășinoase, în valoare de peste 14.000 de lei, deținuți fără documente legale, confiscați de polițiștii bihoreni de la o societate comercială.

„Vineri, 30 iulie, în urma controlului efectuat de polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice alături de specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Oradea la o societate comercială cu sediul în comuna Măgești, județul Bihor, s-a constatat că societatea comercială respectivă deținea 22,84 de metri cubi de cherestea de rășinoase, fără documente care să ateste îndeplinirea condițiilor cu privire la legalitatea provenienței”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, comisar şef Alina Fărcuţa, în comunicat.

Agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei. 

Totodată, cei 22,84 de metri cubi de cherestea rășinoase, deținuți fără documente legale, în valoare de 14.549,08 lei, au fost confiscați și predați în custodia unui ocol silvic.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.