1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Bărbat din Măgești condamnat la închisoare, pentru comiterea unor infracţiuni silvice

Condamnaţi la închisoare pentru tâlhărie, infracţiuni silvice sau rutiere, depistaţi şi încarceraţi de polițiștii bihoreni.

- Publicitate -

Joi, 22 octombrie, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 27 de ani, din municipiul Oradea.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

De asemenea, vineri, 23 octombrie, la ora 18.00, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Măgeşti, județul Bihor, pe numele căruia Judecătoria Aleşd a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la o pedeapsă rezultantă de 1.093 zile şi 1 an şi 1 lună de închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul silvic.

Tot vineri, 23 octombrie, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat și reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Popești, județul Bihor, pe numele căruia Judecătoria Marghita a emis un mandat de executare a unei pedepse de 3 ani de închisoare în regim de detenție, pentru săvârşirea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Cele trei persoane au fost încarcerate de polițiști în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI