Bărbat din Măgești condamnat la închisoare, pentru comiterea unor infracţiuni silvice

3458
 

Condamnaţi la închisoare pentru tâlhărie, infracţiuni silvice sau rutiere, depistaţi şi încarceraţi de polițiștii bihoreni.

 

Joi, 22 octombrie, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 27 de ani, din municipiul Oradea.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

De asemenea, vineri, 23 octombrie, la ora 18.00, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Măgeşti, județul Bihor, pe numele căruia Judecătoria Aleşd a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la o pedeapsă rezultantă de 1.093 zile şi 1 an şi 1 lună de închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul silvic.

Tot vineri, 23 octombrie, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat și reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Popești, județul Bihor, pe numele căruia Judecătoria Marghita a emis un mandat de executare a unei pedepse de 3 ani de închisoare în regim de detenție, pentru săvârşirea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Cele trei persoane au fost încarcerate de polițiști în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.