Bărbat din comuna Măgești, prins în Cacuciu Nou la volan fără permis

1290
Poliția Aleșd mașină
Foto arhivă

Joi, 19 noiembrie, la ora 19.00, pe drumul comunal 172/A, în localitatea bihoreană Cacuciu Nou, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din comuna Măgeşti, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, joi, 19 noiembrie, la ora 14.15, pe drumul comunal 67, în localitatea bihoreană Gepiș, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Lăzăreni au depistat în trafic un localnic de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot joi, 19 noiembrie, la ora 13.50, în localitatea bihoreană Gepiu a fost depistat în trafic, un tânăr de 22 de ani, din Gepiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.