Autoaccidentare pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în localitatea Cacuciu Nou

1904
Poliția-Alesd
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 27 octombrie a.c., la ora 17.30, pe drumul comunal 172, în afara localității bihorene Cacuciu Nou, un tânăr de 18 ani, din comuna Bratca, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum – ploaie și carosabil umed.

Astfel, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, o femeie de 67 de ani, din comuna Măgești, pasageră în autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.