Administraţia Ariei Protejate Muntele Şes a organizat cea de a treia ediţie a concursului „Îndrăzneşte să descoperi”

394

În organizarea Asociaţiei Administraţia Ariei Protejate Muntele Şes s-a desfăşurat sâmbătă, 8 decembrie, cea de a treia ediţie a concursului de cultură generală pe teme de protecţie a mediului „Îndrăzneşte să descoperi”, destinat echipajelor de gimnaziu.

 

Cele nouă echipaje formate din elevi de la Liceul Teoretic „Constantin Şerban” din Aleşd, primitoarea gazdă a concursului, Şcoala Gimnazială nr.1 Butani, Colegiul Naţional „Teodor Neş” Salonta, Şcoala Gimnazială nr.1 Aştileu, Colegiul Tehnic nr.1 Vadu Crişului, Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” Oradea, au avut de găsit răspunsurile potrivite la întrebările teoretice şi de parcurs trei probe practice. La sfârşitul celor trei ore de concurs, cele mai bune echipaje s-au dovedit a fi „Un mediu curat”, de la Şcoala Gimnazială nr.1 Butani, participanţi Creţu Andreea, Prelipceanu Alexandra, Puşcău Antonia, Ungur Iulia, coordonator prof.Teuşdea Nicolae, „Şoimii”, de la Colegiul Naţional „Teodor Neş” Salonta, participanţi Blăge Violeta, Pop Tudor, Teorean Mădălina, Zaban Teodora, coordonator prof.Nan Adelina, şi „Cercetaţii Şcolii Aştileu”, de la Şcoala Gimnazială nr.1 Aştileu, participanţi Giurcuţ Răzvan, Demian Debora, Csibi Mihaly, Secară Natanael, coordonator prof.Cozac Octavia, clasate în această ordine pe primele trei locuri.

Concursul s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Junior Ranger – punte între natură şi comunitate” finanţat de Consiliul Judeţean Bihor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.