Pompierii aleșdeni au salvat doi câini lăsați să moară, în barajul Lugașu de Jos (foto)

932
Pompierii aleșdeni au salvat doi câini lăsați să moară
Foto ©️ ISU Bihor

Sâmbătă, 15 mai, pompierii militari aleșdeni au salvat doi câini lăsați să moară, în barajul de pe raza localității Lugașu de Jos.

În jurul orei 09.20, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor de pompieri pentru salvarea a două animale aflate în pericol, în barajul Lugașu de Jos. 

La locul indicat de apelant s-au deplasat de urgență, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd, care au acționat cu foarfeca electrică din dotarea autospecialei de intervenție, pentru salvarea celor doi câini, care erau cu labele în apă, legați cu un lanț gros de un copac, speriați și agresivi în prima fază.

După ce i-au eliberat, pompierii au predat cei doi patrupezi unui veterinar sosit la fața locului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.