Bărbat din Lugașu de Jos prins la scurt timp după ce a furat o bicicletă

595
masina poliția orașului Aleșd-800x450
Foto caracter ilustrativ
 

Vineri, 29 mai, la ora 09.05, polițiștii Postului de Poliție Lugașu de Jos au depistat în flagrant delict un bărbat de 51 de ani, din comuna Lugașu de Jos, județul Bihor, după ce tocmai sustrăsese o bicicletă în valoare de 500 de lei, din fața unui magazin din aceeași localitate.

Bicicleta sustrasă a fost recuperată de polițiști și restituită proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Postului de Poliție Lugașu de Jos din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

De asemenea duminică, 31 mai, la ora 14.00, polițiștii Postului de Poliție Tăuteu au fost sesizați de un bărbat de 30 de ani, din comuna bihoreană Sălard, că în seara de 30 mai a.c., persoane necunoscute au sustras un autoturism vechi, fără plăcuțe de înmatriculare și diverse piese pentru acesta, din curtea unui imobilul nelocuit din localitatea Tăuteu, care aparține familiei sale.

În urma investigaţiilor efectuate, polițiștii din Tăuteu au identificat cu operativitate persoanele bănuite de comitere faptei ca fiind un bărbat de 61 de ani, un altul de 30 de ani și o femeie de 31 de ani, toți din comuna Tăuteu.

Aceștia sunt bănuiți că în seara de 30 mai a.c., ar fi deschis poarta imobilului, care era încuiată dar neasigurată și ar fi tractat autoturismul respectiv cu o căruță, pentru a-l duce, alături de piesele de schimb, la un centru de colectare a fierului vechi.

Bunurile sustrase au fost recuperate integral de polițiști și restituite proprietarului.

Polițiștii Postului de Poliție Tăuteu continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.