Let`s Do It, Romania! Va demara sâmbătă 24 septembrie

288

Let`s Do It, Romania! va demara sâmbătă, 24 septembrie printr-o nouă acțiune de voluntariat. Misiunea proiectului constă în convingerea și mobilizarea cetățenilor să ia parte la cea mai mare inițiativă de curățare a României de gunoaie.

 

Așadar, suntem invitați, cu toții, să ne înscriem ca voluntari la acest eveniment anual, cei intresati trebuie să aibă peste 18 ani, timp liber si sa doresca să se implice, să coordoneze acţiunea într-o localitate, comună sau oraş din Bihor, se pot înscrie printr-un e-mail la adresa: [email protected] cu numele, prenumele şi zona pe care doreşte să o coordoneze.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.