La Aștileu va avea loc cupa Igriţa la şah, la cea de-a 4-a ediţie

223

CS de Şah-Tenis Speranţa Oradea (director Traian Miclea) şi Primăria Aştileu organizează duminică, 9 octombrie, cea de-a patra ediţie a turneului open de şah rapid, dotat cu Cupa Igriţa.

 

Competiţia va avea loc la Căminul cultural din Aştileu, cu începere de la ora 12:00. Fondul total de premiere este de 1.500 lei. Se va juca în sistem elveţian, pe durata a şapte runde, ritmul de joc fiind de 2×20 de minute pe meci.

Sursa: Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.