Incendiu la un autoturism

916

Duminică, 29 mai în jurul orei 15.50, echipajele Staţiei de Pompieri Aleşd au intervenit în localitatea Peştiş, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism.

 

Pompierii militari au stins incendiul în mai puţin de zece minute, împiedicând propagarea acestuia la întregul autovehicul.
Evenimentul, generat cel mai probabil de un scurtcircuit determinat de un conductor electric defect, s-a soldat cu arderea instalaţiei de climatizare şi a instalaţiei electrice din compartimentul motor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.