“Hollywood night” balul bobocilor al Colegiului Tehnic “Alexandru Roman”

798

Balul bobocilor al Colegiului Tehnic “Alexandru Roman”va asteapta si in acest an sa petreceti o seara desprinsa de pe marile ecrane . Balul va avea loc la Casa de Nunti “Toni” din Alesd , incepand cu orele 20:00. Tema de anul acesta este “Hollywood night”.
In data de 11 noiembrie vor avea loc doua baluri in aceeasi seara , avand in vedere ca anul trecut din cauza unor probleme, balul nu s-a desfasurat. Celor din clasele a 10-a li se va da sansa de a participa pentru titlul de miss si mister al anului 2015. Bobocii anului 2015 isi vor prezenta momentele alaturi de bobocii anului 2016. Cele 5 perechi vor incerca sa intre in rolul vedetelor hollywoodiene.
Publicul va fi impresionat nu numai cu probele amuzante cat si cu momentele artistice variate , de la numere de dans , interpreti de muzica , numar de beatbox , incheind seara mult asteptatul VESCAN.
Juriul va fi format din cadrele didactice: Bocsa Luminita, Lelea Gabriela , Judea Marius , Hodisan Dragos,Geta Luca si eleva Dejeu Paula.
Pretul unui bilet este de 25 de lei ,iar daca veniti insotit de inca un prieten , pretul biletelor este redus la 20 de lei. In acest pret, spectatorii vor primi felii de pizza si suc .
In acest an , balul este organizat de colectivul clasei a 11-a C , alaturi de profesorii coordonatori.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.