HANDBAL JUVENIL DE CALITATE LA ALEȘD

728
Foto © Milan Baicar

Recent, sala de sport a oraşului Aleşd a gazduit  un meci de handbal juvenil între HC 2003 Alesd si ACS Handbal Academic Cluj-Napoca in campionatul national juniori III (Etapa l).

 

Băieții de la HC 2003 Alesd s-au impus cu o victorie clara impotriva echipei ACS Handbal Academic Cluj-Napoca, scor final 29-7.

 
Urmatorul  meci cei  de la HC 2003 Alesd il vor juca in deplasare contra AHC Potaissa Turda in data de 25 septembrie 2016.

 
Mult succes  băieţilor !

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.