Groaza in aceasta seara in Europa

470
A truck is seen near the Christmas market in Berlin, Germany December 19, 2016. REUTERS/Fabrizio Bensch TPX IMAGES OF THE DAY

UPDATE 23:13 Organizatia terorista Statul Islamic a revendicat pe Twitter atacul de la Berlin, relateaza Washington Times, citand conturi ale jihadistilor.

 

Luni, o asasinare a ambasadorului Rusiei a avut loc  în Turcia, urmata de un eveniment la Târgul de Crăciun de la Berlin, unde un camion cu numere de Polonia a intrat în mulțime făcând mai multe victime. Autoritățile Germane nu au spus-o oficial, dar pare ca e vorba despre un atac terorist. La Berlin, informațiile date publicității vorbesc despre câțiva morți și zeci de răniți.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.