Generația care a înregistrat cea mai mare medie din istoria recentă a liceului Alexandru Roman din Aleșd a rămas unită

1299

Unii preferă ca de sărbători să călătorească, alții să se odihnească în liniște acasă. Pentru cei mai mulți, sărbătorile sunt un prilej de a-și revedea persoanele dragi, fie că vorbim de familie, rude, prieteni sau chiar foști colegi. Au trecut aproape cinci ani de la auzirea ultimului clopoțel, iar „Luca’s generation”, cum obișnuiau ei să se porecleze, au profitat de sărbători și au reușit să facă o primă întâlnire de grup, după finalizarea celor mai frumoși ani din viață, liceul.

 

Generația 2008-2012 a profesoarei Luca Geta de la CT „Alexandru Roman” Aleșd a organizat o întâlnire în a doua zi de Crăciun pentru a depăna amintiri. Timp de câteva ore, părea că nimic nu s-a schimbat „parcă eram încă în liceu” a afirmat Anca Tunduc. La întâlnire au fost prezente diriginta Luca Geta împreună cu Noje Ileana, fosta profesoara de română. Nu a fost nimic oficial. A început simplu printr-o propunere, la care au dat curs 18 „colegi” din totalul de 28. „Mereu au fost foarte uniți. Mi-a fost foarte dor de ei. E o generație pe care o voi avea mereu în suflet”, a spus Geta. A fost chiar clasa care a înregistrat cea mai mare medie pe liceu, 9,62.

„Sunt o generație pe care m-am bucurat să o văd la fel de unită și după cinci ani. M-am simțit foarte bine alături de ei și sper să îi revăd cât de curând” a povestit emoționată, Noje Ileana. Pentru ea, a fost ultima clasă la care a predat.

Simea Raul

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.