Elevii Colegiului Tehnic nr 1 din Vadu Crişului, se îngrijesc de parcurile şi locurile de joaca din localitate

220

Elevii Colegiului Tehnic nr 1 din Vadu Crişului, vor îngriji parcurile şi locurile de joaca din localitate.Conducerea comunei doreşte ca printr-o colaborare sa-i implice şi responsabilizeze pe elevi dându-le în administrare un loc de joacă, un spaţiu verde sau un parc.Suportul material va fi asigurat de către Primărie, iar forţa de muncă de către elevi.

 

Potrivit Bihon.ro sub comanda profesorului de silvicultură Bodea Bogdan, o clasă care se afla în practică, în cursul acestei săptămâni a început igienizarea parcului din spatele căminului cultural şi plantarea de tuia.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.