Colegii de clasă, i-au adus zâmbetul pe buze

1735

Ce poate fi mai frumos decat sa aduci putina bucurie unor oameni greu incercati de soarta! Florin în vârstă de 13 ani din localitatea Pestis , este un copil cu cerinte speciale, deoarece are deficiente de vorbire si motorii, iar astazi colectivul clasei a VII-a A al Liceul Teoretic „Constantin Serban” din Alesd, sprijiniti de ROEXPERTCAD i-au facut Crăciunul mai frumos si i-au adus zâmbetul pe buze.

 

„Ne dorim ca în fiecare an să găsim alţi parteneri, și să facem alţi copii fericiţi”, este dorința dirigintei Hanga Simona.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.