Club de vara pentru copii la Tinaud

283

Tinerii Bisericii Baptiste din Tinaud organizează in perioada 25.07.16-30.07.16 incepand cu  ora 18.00 timp de 2 ore o serie de activităti interesante pentru toți copiii din zonă, dornici de o experiență de neuitat.

 

Clubul de vară dispune de un program special creat, astfel încât copii să se distreze în timp ce își continuă dezvoltarea psihologică, fizică și socială. Acest program se adresează copiilor cu vârsta de peste 4 ani.

Sunteți aşteptați cu drag!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.