Centura Aleşdului reintrodusă într-un master plan la Bruxelles

2301

Centura Aleşdului va împlini, în curând, un deceniu de când a fost trasată ca idee. Aproximativ opt ani au trecut de când s-a spus că se va construi.

 

A fost reintrodusă într-un master plan în martie la Bruxelles. Deocamdată nu știe  când vor începe lucrările însă realizarea șoselei este importantă avand in vedere ca porțiunea dintre Oradea și Cluj-Napoca este cea mai aglomerată de pe DN1.

În cazul în care va fi construită, centura va avea și un drum de legătură cu autostrada Suplacu de Barcău – Borș, rămasă și ea în stadiul de proiect.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.