UPDATE! CADAVRUL , găsit la barajul Lugas

11806

Miercuri, în jurul orei 13.00, un cadavru a fost găsit la barajul din Lugas . Un echipaj al statiei de pompieri Aleşd a intervenit pentru scoaterea acestuia din apă.

 

Din primele informaţii, se pare că este este vorba despre un bărbat.

Corpul a fost văzut plutind, de către un pescar care a sesizat poliţia prin apel de urgenţă la 112.

Echipajul ISU şi poliţiştii au demarat cercetările.

UPDATE!

Deși încă informația nu a fost confirmată ofificial, sunt șanse mari ca bărabatul găsit să fie chiar Florian Groza, afaceristul care a dispărut la începutul anului după ce a căzut cu mașina în Criș. scrie bihon.ro

Deși mașina sa a fost găsită în aceeași seara (29 ianuarie 2016) în zona canalului Hidroelectric Aștileu, bărbatul din localitatea bihoreană Vadu Crișului este de negăsit. Șoferul, din cauza vizibilității reduse (ceață densă), a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat cu mașina într-un canal care alimentează centrala din zonă. Locul în care a avut loc accidentul este cunoscut de localnici ca și „platoul de la Criș”.

Vom reveni cu amănunte.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.