Minune de Bulz: Lucrările la drumul spre Coada Lacului au început pe final de campanie electorală

397
©eBihoreanul

De ani buni aşteaptă localnicii şi turiştii ca Primăria Bulz să asfalteze drumul care duce la Coada Lacului, aflat într-o stare mai mult decât deplorabilă, şi iată că minunea s-a petrecut taman în ultima săptămână a campaniei electorale!

 

Utilajele au descins la faţa locului şi au început să pregătească terenul pentru asfaltare la peste 8 luni de când primarul Augustin Sărăcuţ (PSD) a semnat contractul de execuţie a lucrărilor cu firma Capitalist Prodcom.

Sursa: eBihoreanul

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.