A murit primarul din Bulz, Mircea Sărăcuț

6923
Augustin Sărăcuț
Augustin Mircea Sărăcuț
 

Primarul comunei Bulz, Augustin Mircea Sărăcuț, a încetat din viaţă azi, 30 noiembrie 2021, la vârsta de doar 54 de ani. Din primele informaţii, Mircea Sărăcuț a murit în urma unui infarct. 

 

La faţa locului a ajuns şi un echipaj SAJ Bihor, care deşi a încercat resuscitarea primarului, în cele din urmă a fost declarat decesul.

Potrivit cunoscuţilor, Mircea suferea de boli de inimă. „Nu ne vine să credem că s-a întâmplat aşa ceva. Era un om extraordinar, vesel şi plin de viaţă”, spune primarul din Vadu Crișului, Dorel Cosma.

Edilul orașului Aleșd, Ioan Todoca a transmis că Mircea Sărăcuț a fost ”un prieten minutat, un coleg excepțional, un familist, un primar apreciat și iubit de comunitate”.

„Azi, în sfântă zi de sărbătoare, un om cu suflet bun și zâmbet cald, Mircea Sărăcuț, primarul comunei Bulz, a părăsit această lume. Am pierdut un prieten, un coleg care avea darul de a aduna oamenii în jurul său, prin căldura sa sufletească, prin felul său inegalabil de a-și ascunde suferințele și grijile în spatele unui surâs fermecător. De azi, ne vei lipsi tuturor! Condoleanțe familiei îndurerate și tuturor locuitorilor comunei Bulz! Dumnezeu să-l odihnească! Cu respectul sincer și prețuirea pe care i le-am purtat, cu multă tristețe. Drum lin spre îngeri, prietene!”, a transmis și primarul comunei Negreni, Dorin Manea.

Mircea Sărăcuț era la al cincilea mandat de primar al comunei Bulz. La cele mai recente alegeri locale el a candidat din partea PSD, partid în care trecuse de la PNL.

AlesdOnline transmite profunde condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l o odihnească în pace!

 

Urmărește-ne și pe Google News