A murit primarul din Bulz, Mircea Sărăcuț

6829
Augustin Sărăcuț
Augustin Mircea Sărăcuț

Primarul comunei Bulz, Augustin Mircea Sărăcuț, a încetat din viaţă azi, 30 noiembrie 2021, la vârsta de doar 54 de ani. Din primele informaţii, Mircea Sărăcuț a murit în urma unui infarct. 

La faţa locului a ajuns şi un echipaj SAJ Bihor, care deşi a încercat resuscitarea primarului, în cele din urmă a fost declarat decesul.

Potrivit cunoscuţilor, Mircea suferea de boli de inimă. „Nu ne vine să credem că s-a întâmplat aşa ceva. Era un om extraordinar, vesel şi plin de viaţă”, spune primarul din Vadu Crișului, Dorel Cosma.

Edilul orașului Aleșd, Ioan Todoca a transmis că Mircea Sărăcuț a fost ”un prieten minutat, un coleg excepțional, un familist, un primar apreciat și iubit de comunitate”.

„Azi, în sfântă zi de sărbătoare, un om cu suflet bun și zâmbet cald, Mircea Sărăcuț, primarul comunei Bulz, a părăsit această lume. Am pierdut un prieten, un coleg care avea darul de a aduna oamenii în jurul său, prin căldura sa sufletească, prin felul său inegalabil de a-și ascunde suferințele și grijile în spatele unui surâs fermecător. De azi, ne vei lipsi tuturor! Condoleanțe familiei îndurerate și tuturor locuitorilor comunei Bulz! Dumnezeu să-l odihnească! Cu respectul sincer și prețuirea pe care i le-am purtat, cu multă tristețe. Drum lin spre îngeri, prietene!”, a transmis și primarul comunei Negreni, Dorin Manea.

Mircea Sărăcuț era la al cincilea mandat de primar al comunei Bulz. La cele mai recente alegeri locale el a candidat din partea PSD, partid în care trecuse de la PNL.

AlesdOnline transmite profunde condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l o odihnească în pace!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.