Buletin Informativ IPJ Bihor – Lemne fără documente justificative

149

Sâmbătă, 18 iunie pe D.N.1, în localitatea Tileagd a fost depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,5 metri cubi de material lemnos, specia fag, fasonat la metru, fără documente de proveniență.

 

Materialul lemnos, în valoare de 300 lei, a fost predat în custodia Ocolului Silvic Aleșd, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.