Un bărbat din Bratca prins de polițiștii din Borod cu lemne de foc fără documente legale

1788
lemne foc -800x400
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat din Bratca a fost prins de polițiști cu lemne de foc fără acte legale. Omul transporta 3 metri cubi de lemn cu un tractor și a fost oprit de oamenii legii în localitatea Şuncuiuş.

 

“Marți, 8 octombrie, la ora 15.45, pe drumul județean 108 I, în localitatea bihoreană Şuncuiuş, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din comuna Bratca, județul Bihor, în timp ce transporta cu un tractor agricol 3 metri cubi de lemne de foc, specia fag, în baza unui aviz de însoţire care a fost utilizat anterior (transport multiplu)”, a declarat Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Materialul lemnos, în valoare de 480 de lei, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Aleşd, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.