Un băiat de 11 ani din Bratca, lovit de o țeavă care a căzut dintr-o autoutilitară

3012
Smurd- Aleșd
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 29 noiembrie a.c., la ora 07.50, la intersecția drumului județean 764/B cu drumul județean 108/I, în localitatea bihoreană Bratca, un bărbat de 48 de ani, din localitatea Viișoara, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu țevi PVC, nu a asigurat marfa corespunzător.

 

Astfel, în timpul deplasării o țeavă a căzut pe partea carosabilă și, în rostogolire, a accidentat un minor de 11 ani, din Bratca, care se deplasa pe acostamentul lateral al părții carosabile.

În urma accidentului rutier, minorul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier a precizat purtătorul de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, comisarul Alina Dinu.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.