Bărbat prins la volan cu o alcoolemie de peste unu la mie, în Lorău

387
Etilotes
Foto caracter ilustrativ

Marți, 15 septembrie, la  ora 23.20, pe drumul județean 108/I, în localitatea bihoreană Lorău, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bulz – Bratca, având o concentrație alcoolică de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot, marți, 15 septembrie, la  ora 19.20, pe strada Fântânilor din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.