Pompieri chemați să stingă un incendiu izbucnit la o mașină în Bratca

1071
incendiu mașină Bratca
Foto © AlesdOnline

Un scurtcircuit produs la instalația electrică a declanșat un incendiu la o mașină în localitatea Bratca, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a salva autoturismul.

 

Pompierii voluntari din Bratca au intervenit, marți seară în jurul orei 22:00, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism. La fața locului s-au deplasat si echipaje din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, care au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj smurd. La sosirea gărzii de intervenție, ardea partea din față a autoturismului, incendiul fiind stins în limitele găsite de pompieri.

Potrivit informațiilor furnizate de martori, cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric. Din fericire nu au fost victime.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.