Noi restricţii, din cauza Covid-19 în opt localități din Bihor, printre care și Bratca

8941
Foto ©️ Shutterstock

În opt localități din Bihor începând de azi este interzisă desfășurarea activităților cu publicul în interiorul clădirilor pentru restaurante, cafenele, operatori economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, instituții muzeale, biblioteci, librării și cinematografe.

Potrivit deciziei de luni a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bihor, restricționarea funcționării în interior a localurilor se aplică, începând de azi, în următoarele localități:

Husasău de Tinca – rata de incidență la mia de locuitori: 5,48

Tinca –  rata de incidență la mia de locuitori: 3,48

Bratca – rata de incidență la mia de locuitori: 2,95

Nucet – rata de incidență la mia de locuitori: 2,41

Sântandrei – rata de incidență la mia de locuitori: 2,06

Copăcel – rata de incidență la mia de locuitori: 1,93

Holod – rata de incidență la mia de locuitori: 1,88

Marghita – rata de incidență la mia de locuitori: 1,76

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bihor analizează săptămânal rata de incidenţă a cazurilor de Covid-19 în fiecare unitate administrativ-teritorială, date în funcţie de care decide dacă se impun sau nu măsuri restrictive.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.