Incendiu la o gospodărie din Bălnaca

1839

Luni, 5 octombrie, forțele de intervenție ale Stației de Pompieri Aleșd au fost mobilizate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bălnaca, comuna Șuncuiuș.

 

După executarea recunoașterii, echipajele de pompieri au constatat că flăcările, care se manifestau violent la o încăpere și la acoperișul locuinței, amenințau să se propage la o anexă lipită de casă și la locuința învecinată situată la mai puțin de doi metri.

Pompierii au localizat și lichidat focarele în aproximativ 25 de minute, reușind să salveze cele două construcții expuse riscului de incendiere.

Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, în mod intenționat.

Pagubele înregistrate au constat în circa 30 metri pătrați acoperiș, o fereastră, o ușă din lemn, două elemente de mobilier și două aparate electrocasnice.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.