18.1 C
Aleşd
duminică, 24 septembrie 2023

Ghinion pentru un tânăr de 22 de ani. Polițiștii l-au prins fără permis la volan în Bratca

287 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore. Peste 230 dintre sancțiunile aplicate au fost pentru exces de viteză, iar 15 permise au fost reținute.

- Publicitate -

Joi, 20 aprilie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depășirilor neregulamentare și, în general a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 287 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 103.630 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere. De asemenea au fost reținute șase certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 231 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 43 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, două sancțiuni au fost pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor, alte două pentru depășiri neregulamentare, o sancțiune a fost pentru conducere sub influența alcoolului, iar opt sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Cercetați penal pentru conducere fără permis

Joi, 20 aprilie, la ora 13.45, pe drumul comunal 67, în localitatea bihoreană Gepiș, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din comuna Hidișelu de Sus, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot joi, 20 aprilie, la ora 14.30, pe raza localității bihorene Tinca, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din localitatea Suplacu de Barcău, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, vineri, 21 aprilie, în jurul orei 00.40, pe drumul județean 764D, pe raza localității bihorene Bratca, polițiștii Secției nr.1 de Politie Rurală Borod au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din localitatea Lorău, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, tot fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

33,999FaniÎmi place
1,751CititoriConectați-vă
19CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,490AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI