13.1 C
Aleşd
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Dacă îl vedeți, sunați la 112: Un bărbat din Bratca, căutat de Poliție

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din comuna Bratca, este căutat de polițiști, după ce a plecat voluntar de-acasă și nu s-a mai întors. 

- Publicitate -

“La data de 1 martie 2024, la ora 12.23, polițiștii Postului de Poliție Bratca au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la familia unui bărbat de 25 ani, din localitatea Bratca, județul Bihor – ABRUDAN IONUȚ – că acesta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de 1 martie 2024, în jurul orei 11.30 și nu a mai revenit”, a transmis, vineri seară, Poliția Bihor.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ 1.,75 m, greutate aproximativ 80 de kg, constituție atletică, față ovală, ochi negri, păr șaten, tuns scurt, poartă mustață.

ÎMBRĂCĂMINTE: geacă neagră, din fâș, pantaloni de trening albaștri, ghete maro.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Update: Sâmbătă, 2 martie, în jurul orei 14.13, în urma amplelor acțiuni de căutare și a investigațiilor efectuate pentru găsirea bărbatului de 25 de ani, din localitatea Bratca, județul Bihor, care a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de 1 martie a.c., acesta a fost găsit de una dintre echipele de căutare, formată din polițiștii ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, alături de un student de la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, aflat în practică la această structură.

Bărbatul a fost găsit într-o zonă deluroasă a localității Bratca, cu vegetație înaltă, în apropierea cimitirului din localitate.

În momentul în care a fost găsit, bărbatul se afla în viață, în stare de inconștiență, acesta fiind preluat de echipaje medicale și transportat, de urgență, la spital, pentru investigații și îngrijiri medicale.

În prezent, nu există suspiciunea ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni.

Alături de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în amplele acțiuni de căutare a persoanei au fost implicați și polițiști de la Poliția orașului Aleșd și de la Secția nr.1 de Poliție Rurală Borod din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Totodată, pe această cale, mulțumim comunității locale și localnicilor din localitatea Bratca, județul Bihor, care s-au implicat, ca voluntari, în activitățile de căutare a persoanei, precum și pompierilor și jandarmilor bihoreni, care au participat, de asemenea, la acțiunile derulate pentru găsirea bărbatului.

Menționăm că activitățile derulate de polițiștii bihoreni pentru găsirea persoanei au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,206FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
787CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI