Circulație feroviară oprită, între stațiile CF Șuncuiuș și Bratca

677

TRAFIC FEROVIAR ÎNTRERUPT Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unor lucrări la un podeț, circulația feroviară pe magistrala de cale ferată 300 Cluj-Napoca – Oradea este oprită la km 597+740 de metri, între stațiile CF Șuncuiuș și Bratca, în județul Bihor.

 

Din acest motiv, mai multe trenuri înregistrează întârzieri. Printre acestea, trenul IR1741 București — Satu Mare (peste 120 de minute) și IR1532 Oradea — Cluj-Napoca (peste 100 de minute).

Sursa: Agerpres.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.