Ați văzut-o? Femeie din Bratca dată dispărută de familie

1572
TAMAŞ DORINA
TAMAŞ DORINA

Polițiștii Postului de Poliţie Bratca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați, la 1 iulie a.c., de familia unei femei de 57 de ani, din localitatea Bratca, judeţul Bihor – TAMAŞ DORINA – că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de 24 iunie 2020, în jurul orei 23.30 și nu a mai revenit.

 

SEMNALMENTE: înălţime 1,50 – 1,60 m, 50 kg., faţă ovală, păr negru, tuns scurt, constituție slabă, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă neagră, vestă lungă, de culoare gri, pantaloni negri, cizme de cauciuc, de culoare albastră, căciulă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.