Un bărbat din comuna Bulz a ajuns după gratii, după ce a condus băut

2523
Arestat
Foto caracter ilustrativ

Conducerea fără permis, conducerea în stare de ebrietate sau comiterea oricărei alte infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice poate conduce la pierderea libertăţii.

Marți, 21 ianaurie, în jurul orei orele 19.00, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat un bărbat de 51 de ani, din comuna Bulz, județul Bihor, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 200 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Tot marți, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix au depistat o femeie de 47 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor și o alta de 27 de ani, din comuna Sânmartin, pe numele cărora Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnate la câte 2 ani și 6 luni de închisoare în regim de detenție, fiecare, pentru comiterea infracțiunii de lhărie calificată.

Cele două femei au fost încarcerate în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.