Un bărbat din Bulz prins de polițiștii din Borod cu lemne de foc fără documente legale

2298
lemne
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 17 ianuarie, la ora 15.30, pe drumul județean 108 K, în localitatea bihoreană Munteni, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din comuna Bulz, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de lemne de foc, specia fag, în valoare de 480 de lei, fără a deține documente de proveniență ori aviz de însoțire a materialului lemnos.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Remeți, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

De asemenea, sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 17.20, pe drumul județean 764, în localitatea bihoreană Remeteapolițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din Ungaria, în ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de material lemnos, de esenţă fag, în mod repetat, în baza aceluiași aviz de însoțire.

Materialul lemnos, în valoare de 480 de lei, a fost confiscat iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.